HAFTANIN ALIŞVERİŞ FIRSATLARI - %25'e Varan İNDİRİM

%30'a varan indirim En Çok Satan Ürünler

DAHA FAZLA İNDİRİMLER! - %80'e VARAN İNDİRİM

%20'ye varan indirim Yeni Gelen Koleksiyon

Lirra Tobacco Nargile Tütünleri
Ekim 30, 2023

Lirra Tobacco: Gerçekçi Lezzetler ve Güçlü Isı Dayanımı

Lirra Tobacco, Türkiye’de üretilen ve tüketilen bir nargile tütün markasıdır. Markanın tütünleri, sarı tütün olarak da bilinen Virginia tütününden üretilmektedir. Küçük/orta kesimli tütün yapısına sahip bu nargile tütünleri, ısı dayanımı açısından başarılı ve ısıyı seven bir karaktere sahiptir.

Tat verimi konusunda çok iyi olduğunu düşündüğüm Lirra tütünlerinin en sevdiğim tatlarına değinelim:

Pomegranate: Nar aromasıyla hazırlanmış bir nargile tütünüdür. Narın iç meyvesi haricinde beyaz kabuk notlarını da içinde barındıran bu tütün, gerçekçi aroma lezzeti ile Lirra’nın imza aroması olup benim de en çok sevdiğim Lirra lezzetlerinin başını çekiyor. Sek yerine mix içeriği olarak tüketime çok uygun bir tütün. Nar, limon ve buz üçlüsü favori karışımım.


Wanted: Ananas, limon ve erik üçlüsünden oluşan çok keyifli bir karışım. Ananas tadının baskın, limonun arkadan erikle beraber dengeli uyumu ile Lirra’nın her kullanıcıya hitap edecek bir karışımıdır. İçinde ice olmayışı fresh tütün sevmeyen arkadaşlar için iyi bir alternatif olduğu düşüncesindeyim.


BBQ Peach: Pişmiş şeftali tadı. Piyasada bilinen emsallerinin yanında daha tatlı bir şeftali ve daha farklı baharat notalarıyla benim şu anda pişmiş şeftali olarak en sevdiğim tütün diyebilirim.


Lemon: Sek limon aromasıdır. Limonun iç ekşi ve dış kabuk tadının birleşimi ile oluşan hem tek olarak hem de karışımlarda çok iyi sonuçlar veren aroması kuvvetli çok güzel bir limon lezzeti vermektedir.


Tripleberry: Ahududu, beyaz dut ve böğürtlen üçlüsünden oluşan keyifli bir kırmızı meyve karışımı. Özellikle mentol tatlarını sevmeyen kırmızı meyveciler için çok keyifli bir içerik. Karışım ve tek olarak içilmeye çok müsait. Yanına üzüm yaban gibi lezzetlerle de kırmızı ve mor aşkınızı abartabilirsiniz.


Cappuccino: Son zamanlarda içmiş olduğum en iyi yerli cappuccino. Bir naklasever olarak içim karakterini çok benzettim. Odunsu notaların yoğunluğu ve kahve acılığının birleştiği doygun ve orta ağır içimi ile en sevdiğim tütünlerin arasında bütün markalar içinden en çok severek tükettiğim tütün diyebilirim.


Lirra Tobacco, 2023 yılında yeni bir tütün ve vizyon ortaya koydu. Geçmişte hafif ve silik içimiyle eleştirilen marka, yeni tütünleriyle bu eleştirileri tamamen silip attı. Şu anda Türkiye’de üretilen ve tüketilen markalar arasında sarı tütün olarak en çok tercih ettiğim marka olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Lirra tütünlerinin en sevdiğim içeriklerini sizlere bu yazımda iletmeye çalıştım. Umarım sizler de içerken aynı keyfi alırsınız.. Unutmayın nargile bir keyif meselesidir.

Diğer nargile aromaları çeşitleri hakkında yorumlarımızı okumak isterseniz Nargile Tütünleri blog kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. Nargile alanında bilgi edinmek ve sorularınıza cevap bulmak isterseniz HOOKAH TR Nargile Forum‘unu ziyaret edebilirsiniz.

Ürün Ara (0)

Yukarı Çık
Ürün sepetinize eklendi
Nargile Mağazası
Ankara Nargile Mağazasına 18 yaşından küçüklerin girmesi yasaktır! 18 yaşından büyük müsünüz? Ankara Nargile